söndag 13 november 2011

Stora framsteg

Den senaste veckan har det hänt massor inne i vardagsrummet. Vi börjar nästan tro att det någon gång kommer att bli färdigt.
H har fogat klinkerplattorna framför kakelugnen.
Det första försöket att laga murningen vid sidorna av kakelugnen misslyckades. Efter tips om att doppa lättbetongen i vatten hoppas vi på ett lyckat andra försök.

I torsdags slipade H golvet i vardagsrummet. Tyvärr blev inte resultatet som vi hade hoppats. Vi har därför bokat golvslipmaskinen igen för att avsluta slipningen av golvet.
I helgen har vi slipat färdigt väggarna i vardagsrummet, och hjälpts åt att måla dem. Efter tre strykningar täckte den vita färgen.
På väggen bakom kakelugnen ska det så småningom upp en mönstrad tapet. Tapeten har vi redan beställt, den väntar endast på att hämtas ut.

Jag har grundmålat dörrfodret mellan hallen och vardagsrummet, och fodren som ska spikas upp runt fönstren i vardagsrummet.
Idag har H:s morbror varit här och kopplat in elen i vardagsrummet och i hallen. Om två veckor återkommer han för att hjälpa oss att byta ut elcentralen.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar